Partnership met The Good Cloud

Toen wij op zoek gingen naar partners kwamen wij al snel uit bij The Good Cloud. Net als Sendent gevestigd in Nederland en tevens partner van Nextcloud. Maar wie is The Good Cloud precies, wat bieden zij aan en hoe ziet de samenwerking met Sendent er precies uit?

Wie is the Good Cloud?

The Good Cloud heeft als doel om een veilige cloud oplossing te bieden. Een platform waar je al jouw bestanden met een gerust hart kwijt kunt zonder dat je bang hoeft te zijn dat  jouw data bekeken, geanalyseerd of verkocht wordt. Doordat ze jouw data opslaan op hun eigen hardware hebben zij volledige controle over alle aspecten van hun dienst en hebben zij geen ander winstoogmerk dan de veilige opslag van jouw data.

Jouw data is van jou, en van jou alleen. Dat snappen zij als geen ander en daarom zorgen zij voor de meest veilige cloud opslag via Nextcloud. De hele structuur van hun dienst is ingericht om jouw data te beschermen, denk hierbij aan het gebruik van eigen hardware (gehost in Nederland), een veilig datacenter (XS4ALL) en Open Source software.

Wat biedt The Good Cloud?

Zij bieden jou een Good Cloud omgeving gebaseerd op het Nextcloud platform met de bijbehorende opslag die bij jou past waardoor jouw gegevens veilig zijn. Zij bieden zowel een dienst voor particulier als zakelijk gebruik. Particuliere gebruikers krijgen hun eigen account waarbij zij variërend van 2GB tot ongelimiteerd aan opslag kunnen krijgen. Ook kunnen zij tot 5 gebruikers een abonnement delen waarbij zij gezamenlijk overal en altijd de mogelijkheid hebben om bestanden te delen en te synchroniseren.

Voor zakelijke gebruikers gaan zij nog een stapje verder en kunnen ze maatwerk leveren afhankelijk van de wensen van de organisatie. Zij kunnen  je volledig begeleiden bij de implementatie van een Nextcloud omgeving (deels al inbegrepen in je prijs) en zijn in staat om verschillende extra diensten toe te voegen aan je persoonlijke Good Cloud omgeving.

Wat The Good Cloud ook onderscheidt is dat zij als Full Service Provider ook echt hoge service  leveren aan hun klanten die zelfs 24/7 voor je klaar kunnen staan. Dit blijven zij ook zeker doen nadat je Nextcloud omgeving is opgezet en je later nog vragen of hulp nodig hebt. Je kunt hierbij volledig vertrouwen op het advies en de begeleiding van hun zeer ervaren team of het nu gaat om de implementatie of om vragen die je later hebt. Doordat zij officiële partner van Nextcloud zijn kunnen ze ook snel eventuele bugs oplossen in samenwerking met de Nextcloud ontwikkelaars.

Wat houdt onze samenwerking in?

Om gebruik te kunnen maken van Sendent heb je natuurlijk wel je eigen Nextcloud omgeving nodig. We merken dat sommige klanten dit nog niet hebben geregeld of dat ze dit toch graag willen uitbesteden aan een professionele partij die zij kunnen vertrouwen. Daarnaast zijn er ook klanten van The Good Cloud waar de Sendent oplossingen van toegevoegde waarde zijn. Door onze samenwerking is het nu ook mogelijk gemaakt om Sendent beschikbaar te maken voor bedrijven met weinig gebruikers en zelfs particulieren.

Door ons partnership proberen wij te zorgen dat onze beide dienstverleningen beter op elkaar aansluiten waardoor wij de klanten nog meer kunnen aanbieden. Als je meer wilt weten over de dienstverlening van The Good Cloud kun je op hun website verder lezen wat zij voor jou zouden kunnen betekenen.