sendent.

the safe

sending choice

Sendent allows you to securely exchange files and emails. Sendent is paired with Microsoft Outlook, which allows you to continue to work from your trusted mail program while emailing more securely.

wij werken samen met

Nextcloud

oplossingen voor

alle markten

gezondheidszorg

privacy staat voorop

Een sector waarbij er op dagelijkse basis veel privacygevoelige informatie wordt uitgewisseld zodat goede zorg verleend kan worden. Het is daarom van groot belang dat deze gegevens op een beveiligde manier uitgewisseld kunnen worden. Het gaat dan om bijvoorbeeld patiëntendossiers, declaraties van medische behandelingen of recepten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van documenten die (bijzondere) persoonsgegevens kunnen bevatten. Door het inzetten van Sendent kan de privacy van deze gegevens gewaarborgd blijven.

 

Onder andere voor: ziekenhuizen, verpleeghuizen, huisartsen, medische klinieken, apotheken, fysiotherapeuten, mantelzorgers, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en arbodiensten.

financiële dienstverlening

het belang van compliancy

De komst van de AVG maar ook strengere (compliancy)eisen van toezichthouders zoals de AFM en DNB hebben een grote impact gehad op de financiële sector. Dit geldt ook voor het versturen van bijvoorbeeld gevoelige documenten voor een hypotheek of krediet maar ook het verstrekken van gedetailleerde informatie van bezittingen zoals verzekeringspolissen. Sendent zorgt dat de kans dat deze gegevens in de verkeerde handen vallen geminimaliseerd worden en mochten er onbedoeld toch bestanden gedeeld zijn met een verkeerde ontvanger dan kun je deze bestanden snel en veilig intrekken.

 

Onder andere voor: banken, verzekeraars, volmachten, adviseurs, hypotheek- en kredietverstrekkers, accountants, investeringsmaatschappijen en vermogensbeheerders.

overheid

voldoen aan wetgeving

Alle overheidsinstellingen zowel regionaal, nationaal als internationaal verwerken veel privacygevoelige data zoals BSN-nummers, NAW-gegevens, uitkeringsinformatie en vergunningen. Zeker overheden dienen zich te houden aan nationale- en internationale wetgeving omtrent van gegevensuitwisseling en privacy zoals bijvoorbeeld de AVG. Sendent kan overheden helpen om op een veilige en gebruiksvriendelijke manier te e-mailen en grote bestanden te delen.

 

Onder andere voor: gemeentes, ministeries, waterschappen, provinciale staten en overige overheidsinstellingen.  

andere markten

waarom sendent

Wij vinden het belangrijk dat er meer bewustwording is over veiligheid als het gaat om digitaal communiceren. Door alle wetgeving en regels lijkt dit soms heel lastig te realiseren maar Sendent wil veilig communiceren op een makkelijke manier voor meer mensen en bedrijven toegankelijk maken met behulp van onze oplossingen.

Wij hebben gekozen om hiervoor samen te werken met Nextcloud als zeer betrouwbare partner op het gebied van veiligheid en controle. Nextcloud is een zelf gehost productiviteits platform die jou in staat stelt om in controle te zijn over jouw data. Als je gebruik maakt van Sendent worden alle gegevens automatisch opgeslagen op je persoonlijke Nextcloud server waarvan jij bepaalt wie er toegang toe heeft.

More information

ook veilig mailen?

start vandaag nog met

sendent.