wij willen je via sendent een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing aanbieden om te communiceren terwijl je in controle blijft over jouw eigen data.

wie is sendent?

Sendent is een jong, flexibel en vooral innovatief bedrijf. Wij willen bedrijven, ongeacht hun omvang, de mogelijkheid bieden om op een gebruiksvriendelijke en vooral veilige manier te communiceren met onder andere klanten, personeel en leveranciers. Privacy en data worden steeds belangrijker in deze wereld en wij willen laten zien dat er mogelijkheden zijn om dit allemaal te blijven waarborgen zonder de controle volledig uit handen te geven.

 

Met onze oplossingen willen wij aantonen dat het niet zo complex hoeft te zijn om op een veilige manier te communiceren. Dit alles zonder dat jij de controle verliest over iets heel kostbaars, namelijk je eigen data. Wij doen ons best om innovatief te blijven en Sendent steeds te blijven doorontwikkelen zodat we jou de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden om veilig te kunnen blijven communiceren.

 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Sendent? Volg ons dan via LinkedIn.

Nextcloud partnership

Wie is Nextcloud?

Nextcloud biedt hét toonaangevende, on-premises platform voor inhoudssamenwerking. Met hun technologie combineren zij het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van consumentenoplossingen zoals Dropbox en Google Drive met de beveiliging, privacy en controle van zakelijke behoeften.

Nextcloud geeft je de keuze om jouw data te zetten op een privé server die je on-premises, in je private Cloud of bij een vertrouwde partij kunt hosten. Nextcloud zet zich in voor het aanbieden van een self-hosted en open-source collaboration platform om te kunnen concurreren met onder andere Office 365 en Google Suite. Nextcloud heeft de laatste jaren steeds meer bekendheid gekregen en hebben inmiddels klanten van over de gehele wereld.

 

U moet uw gegevens beheren

“Nextcloud helpt u hierbij: een veilige thuisbasis voor al uw data. Veilig, onder uw controle en ontwikkeld op een open, transparante en betrouwbare manier. We are Nextcloud.”

partnerships

Omdat wij internationaal actief zijn en graag willen dat onze klanten het maximale uit de combinatie Sendent – Nextcloud kunnen halen, werken wij samen met bedrijven die tevens officiële Nextcloud partners zijn. Zij zijn op de hoogte van onze producten en zijn tevens in staat om een Nextcloud omgeving voor jou op te zetten en in te richten zodat dit aansluit op de wensen van je organisatie.

Ben je zelf een service- of hostingprovider en wil je graag de mogelijkheden bespreken voor een partnership met ons? Mail ons dan vooral via info@sendent.nl en we gaan graag met je in gesprek.

Wij verwachten het aantal partners steeds verder uit te breiden maar momenteel werken wij met de volgende partners samen:

Nextcloud